Whitepaper en video over toekomst van de wereldhandel

Persbericht

Thought leaders uit het bedrijfsleven en de academische wereld spreken over de onzekerheid waar de internationale handelsomgeving mee te maken heeft nu deze uit de economische crisis van Covid-19 komt

Na het succes van het eerste event in de reeks ‘From crisis to opportunity: what is the future of trade?’  heeft Atradius, wereldwijd aanbieder van kredietverzekeringen, borgstellingen en garanties, incasso en informatiediensten, een whitepaper en video van het evenement gepubliceerd. Onder de titel 'Hoe Covid-19 de wereldhandel voorgoed veranderde'  zijn zowel de whitepaper als de samenvattende video te bekijken via de website van Atradius. De video is ook beschikbaar op het YouTube-kanaal van Atradius. Een publiek van bijna 3000 mensen, waaronder brokers, klanten, Atradius-medewerkers en anderen, heeft het interactieve event live bijgewoond.

Christine Gerryn, Director Group Communications & Commercial Development licht toe: "Ons doel is om een reeks virtuele events van hoge kwaliteit te creëren, die duidelijke antwoorden en gespreksonderwerpen bieden voor de meest dringende vragen waarmee bedrijven over de hele wereld vandaag de dag worden geconfronteerd. We zijn verheugd over het aantal deelnemers aan ons eerste evenement. We hebben een whitepaper en een samenvattende video ontwikkeld om met iedereen te delen, zowel de mensen die het evenement hebben bijgewoond als degenen die het evenement niet live hebben kunnen bijwonen, maar wel geïnteresseerd zijn in het onderwerp."

Het tweede event in deze reeks ‘How trade relationships and tariffs affect trade worldwide’  zal live worden uitgezonden op 25 maart om 16:00 uur CET. Meer informatie vindt u op onze event pagina.

Dynamicline

Download gratis het whitepaper: 'van crisis tot kans: wat is de toekomst van de handel?'

Download whitepaper