Atradius bestaat 95 jaar

Atradius nieuws

Vandaag viert Atradius haar 95e verjaardag, een datum die door de Raad van Bestuur wordt erkend als een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.

Op 3 juli 1925 werd in Nederland NCM opgericht - het eerste van vele lokale en internationale bedrijven die uiteindelijk onderdeel werden van wat nu Atradius is. Sinds onze oprichting hebben we een lange weg afgelegd. Vandaag de dag zijn we een multinationale groep met kantoren over de hele wereld. Onlangs vierden we het 50-jarig bestaan van Atradius Mexico, 90 jaar Crédito y Caución in Spanje en nu 95 jaar in Nederland.

Atradius celebrates 95 year history

Of het nu ging om organische groei, een fusie of een overname, het harde werk en de loyaliteit van alle mensen die zich bij ons bedrijf hebben aangesloten, hebben van Atradius een bijzondere organisatie gemaakt om voor te werken. De toewijding van onze teamleden aan onze klanten heeft ertoe geleid dat Atradius wereldwijd een betrouwbare aanbieder van kredietverzekeringen, borgstellingen en garanties, en incassodiensten is.

Ook onze klanten, brokers, agenten en andere zakenpartners die zich in de loop der jaren bij ons hebben aangesloten, hebben dit een bijzondere reis gemaakt en wij zijn hen dankbaar dat wij hen mogen ondersteunen bij de groei van hun bedrijf. We zijn trots op de relaties die we met u hebben opgebouwd. Dank aan u allen dat u samen met ons deze reis onderneemt en wij kijken ernaar uit om binnenkort ons honderdjarig bestaan met u te vieren.