mkbZeker

Kredietverzekering voor het MKB: verzekerd van betaling

 

 

 

 

mkbZeker kredietverzekering | Atradius

 

 

 

 

Wat kan mkbZeker betekenen voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je natuurlijk de garantie dat jouw zakelijke klanten betalen. Tegelijkertijd wil je mooie kansen grijpen en onbezorgd zakendoen. En, je maakt je liever geen zorgen over klanten die hun rekening misschien niet betalen. Speciaal voor bedrijven met een omzet tot € 10 miljoen per jaar is er mkbZeker: een volwaardige kredietverzekering met eenvoudige voorwaarden, maximale dekking, flexibele incassodiensten én ruimte om een eigen pakket op maat samen te stellen. Dit allemaal al vanaf € 100 per maand.

Wij helpen en  beschermen je als jouw klant failliet gaat, in surseance van betaling verkeert of binnen zes maanden na de vervaldatum nog steeds niet heeft betaald. Ook ben je beschermd als verdere incassomaatregelen worden afgeraden. Die zekerheid geeft een rustig gevoel. Op basis van jouw eigen positieve betalingservaringen zijn rekeningen verzekerd tot een bedrag van € 15.000 per klant. Heb je nog geen betalingservaring? Dan gebruik je een positief kredietinformatierapport of vraag je eenvoudig een kredietlimiet bij ons aan via onze online credit management systemen.

 

Waarom als MKB’er kiezen voor een kredietverzekering?

  • Beperkte afschrijvingen. Dit zorgt ervoor dat je jouw werknemers en leveranciers kunt blijven betalen

  • Je houdt jouw cashflow op orde, waardoor je minder geld hoeft te lenen

  • Je kunt jouw klanten aantrekkelijke betaaltermijnen bieden en zo de concurrentie slim af zijn

  • Rustig slapen zonder dat jij je zorgen maakt of klanten de facturen wel kunnen betalen

 


Wij helpen jouw onderneming vooruit

Zijn jouw afnemers bedrijven? Lever je goederen of diensten op rekening? Heb je weleens te maken met onbetaalde facturen en is jouw omzet maximaal 10 miljoen? Dan is een mkbZeker kredietverzekering van Atradius dé oplossing voor uw onderneming.


Wat krijg je als je voor mkbZeker kiest?

icon - customer focus - red
icon - money - red
icon - Analytics tools - red

Kredietwaardigheidscheck

Door jouw potentiële klanten en leveranciers te checken, kan je betalingsrisico en wanbetalers voorkomen en weet je precies wat de financiële situatie is. Je kunt de kredietwaardigheid van alle afnemers controleren en het aantal checks is onbeperkt.

Incassodiensten

Wanneer een factuur niet wordt betaald kan je via onze incassoservice: Atradius Collections, alsnog jouw vordering innen. Wij voeren incasso op al je zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wij delen onze kennis

Kennis biedt jou een voorsprong op jouw concurrenten. Wij delen graag onze kennis en ervaring. Dankzij betrouwbare informatie kan Atradius je nog slimmer maken. Onze adviseurs blijven jou, tijdens de looptijd van een product, altijd van dienst.


 

Wat kost mkbZeker?

Wij bieden mkbZeker aan in drie verschillende pakketten (brochure met uitleg over pakketten) met elk een vast premiebedrag per kwartaal. De hoogte van de maximale schadevergoeding per jaar bepaalt de hoogte van de premie. Je kiest zelf het pakket dat het beste aansluit op jouw wensen; zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wanneer je nog geen betalingservaring of kredietinformatie heeft, kan je bij ons een kredietlimiet aanvragen. Kredietlimieten zijn niet inbegrepen in de premie. Genoemde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting of btw.

Prijzen - mkbZeker

 

 

Wil je weten of mkbZeker het juiste product is voor jouw bedrijf? 

Wij helpen je graag verder.

Wil je meer weten over mkbZeker of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en helpen je deze optimaal samen te stellen.

 

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.