Atradius Insights

In de hedendaagse competitieve zakenwereld is het essentieel om te beschikken over up-to-date gegevens en actuele bedrijfsinformatie.

Bedrijfsinformatie ontsluiten hoort bij ons werk. We geloven in het delen van die data met onze klanten: dat doen we via Atradius Insights.

Atradius Insights is een geavanceerde online analysetool, die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Insights helpt u uw risico's gemakkelijk in kaart te brengen, uw portefeuilleprestaties te monitoren en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Deze tool is ongeëvenaard binnen de kredietverzekeringswereld en vormt dé nieuwe standaard op het vlak van creditmanagement.

Ik ben blij dat Atradius ons als klant heeft betrokken bij de ontwikkeling van deze tool. Je moet zo proactief mogelijk zijn, en deze tool helpt mij daarbij.

Atradius quotation from Arne Antonsson
Arne Antonsson
Electrolux

 

 

 

 

 

Atradius Insights: slimmer beheer van uw debiteurenportefeuille

Atradius Insights biedt vele nuttige functies. Denk aan een helikopterview van uw portfolio via een business intelligence dashboard, inzoomen op gedetailleerde informatie, filters toepassen of geselecteerde data exporteren.

Dankzij de belangrijkste functies kunt u:

 • Het  hoogste informatieniveau bekijken of in drie muisklikken doordringen tot het kleinste detail
 • Trends en ontwikkelingen volgen in uw debiteurenportefeuille, tot vijf jaar terug (dagelijkse update)
 • Nog beter anticiperen op toekomstige wijzigingen in dekking
 • Onze interactieve wereldkaart gebruiken om kansen en risicogebieden te identificeren
 • Onze grafieken gebruiken om snel afwijkingen vast te stellen of andere aandachtsgebieden in beeld te krijgen
 • Gemakkelijk de informatie zoeken of filteren die voor u het meest relevant is

 

     

 

Atradius Insights

Insights helpt u uw risico's gemakkelijk in kaart te brengen, uw portefeuilleprestaties te monitoren en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Duur: 2:41

 

 
Atradius Insights: Informatie die u verder helpt

Atradius Insights is een online platform voor al onze klanten. U logt veilig in op elk moment en vanaf elke locatie ter wereld. Met speciaal ingebouwde functies stemt u de tool af op uw eigen behoeften. Meer weten? Bekijk dan onze tutorial of download de factsheet.

 

Atradius insights

Deze video is een snelle en makkelijke startgids over hoe je Atradius Insights, de online platform voor al onze klanten, gebruikt.

Duur: 3:53

 

Benut nu de nieuwe functies:

 • Vind de laatste informatie van uw gedeclareerde omzet, premie, gemelde vorderingen en schadevergoedingen op een nieuw dashboard
 • Gebruik onze interactieve wereldkaarten om de mogelijkheden binnen uw portefeuille te ontdekken en te zien waar de meeste niet-betalingen plaatsvinden
 • Volg de ontwikkelingen en prestaties van uw polissen
 • Zie hoe de schadevergoedingen zich verhouden tot de betaalde premie
 • Stel het verschil vast tussen het bedrag van de gemelde vorderingen minus geïncasseerde bedragen en de schadevergoeding die Atradius heeft uitgekeerd, en benut deze kennis bij het verbeteren van uw creditmanagementprocedures
 • Wees altijd op de hoogte van al uw incasso- en schadezaken

Atradius Insights

In deze korte video vind u alle nieuwe functies van Atradius Insights met betrekking tot  uw premie, omzet schadevergoedingen en gemelde vorderingen. 

Duur: 1:03

 

Downloads

Gerelateerde content

Atradius Atrium

Atradius Atrium is ons nieuwe online platform waarmee u met één druk op de knop uw polis(sen) kunt beheren en kredietlimieten kunt aanvragen. Op één plek, in één keer.

Collect@Net

Collect@Net is een online platform waarmee onze Collections-klanten toegang krijgen tot onze incasso-expertise en de voortgang van alle incassoactiviteiten kunnen monitoren.

Kredietverzekering

Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. Sluit vandaag nog een kredietverzerkering af en voorkom slapeloze nachten.