Atradius Atrium

Atradius Atrium is ons nieuwe online platform waarmee u met één druk op de knop uw polis(sen) kunt beheren en kredietlimieten kunt aanvragen. Op één plek, in één keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atradius Atrium | Credit management portal

 

 

 

 

 

 

 

In Atradius Atrium vindt u niet alleen informatie over uw kredietverzekeringsproduct, maar ook een schat aan bedrijfsinformatie – inclusief Atradius Insights. En dit alles in één beveiligde portal. Het gebruiksvriendelijke systeem biedt u direct toegang tot informatie over uw klanten – uw afnemers – in één duidelijk overzichtsscherm. In deze centrale portal voor creditmanagement heeft u ook toegang tot uw polis(sen), handige tools, marktinformatie, buyer ratings en publicaties. Zo tilt u uw creditmanagementprocessen naar een hoger niveau.

Atradius Atrium zal geleidelijk alle transacties binnen onze huidige online tool Serv@Net vervangen. Atradius Atrium geeft u nu al toegang tot de managementinformatie van Atradius Insights. Stap voor stap zullen we eveneens onze incassotool Collect@Net integreren en andere functionaliteiten toevoegen.

Alles wat u nodig heeft op één centrale plek

Atradius Atrium is een online platform dat altijd en overal beschikbaar is, 24 uur per dag. Het is ontworpen om u te ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteiten en het beheersen van risico’s. U heeft niet alleen de mogelijkheid om kredietlimieten aan te vragen en te ontvangen, maar krijgt ook toegang tot de debiteuren- en managementinformatie van Atradius Insights.

Atradius Atrium is nu live en biedt de volgende mogelijkheden:

  • Debiteuren zoeken en aanmaken
  • Op één overzichtelijke pagina uw polis beheren, inclusief kredietlimieten aanvragen, ontvangen, bekijken en beheren
  • Toegang tot meer Debiteurengegevens dan voorheen 
  • Toegang tot Atradius Insights met gedetailleerde informatie over uw Debiteurenportefeuille en de resultaten onder uw polis
  • Bekijk belangrijke publicaties over uw land, het land van uw debiteur en uw branche
  • Uw account beheren waar en hoe u dat wilt, vanaf een pc of tablet
  • Beschikbaar in verschillende talen en keuze uit verschillende valuta

En dit is pas het begin. De komende maanden zullen we de functionaliteiten van Atradius Atrium verder uitbreiden.

Het online platform dat u altijd al wilde gebruiken

Atradius Atrium is ontstaan uit het succesvolle Serv@Net en Atradius Insights.
Onze klanten waardeerden de online mogelijkheden van Serv@Net om hun polis te beheren en de intuïtieve eenvoud van Atradius Insights, onze portal voor managementinformatie. Op basis van deze feedback hebben we Atradius Atrium ontwikkeld.

De geboden informatie richt zich op uw afnemers en uw polis(sen). Maar Atradius Atrium biedt meer dan alleen informatie. Het is een hulpmiddel waarmee u kredietlimieten kunt aanvragen en kredietlimietbeslissingen kunt ontvangen. Wanneer u een kredietlimiet voor een klant aanvraagt, worden u de standaard dekkingsopties aangeboden. Kies simpelweg de door u gewenste optie, bevestig deze en als wij u de dekking kunnen bieden, is het direct geregeld. Is de gewenste dekking niet mogelijk, dan leggen we uit waarom.

Bekijk onze video en ontdek hoe Atradius Atrium u kan helpen.

 

 

 

Atradius Atrium voor brokers

We bieden brokers op maat gemaakte overzichten en informatie, waarmee zij al hun zaken kunnen beheren, of het nu om een klein of groot aantal polissen of portfolio's gaat. Via de beveiligde inlogomgeving heeft u toegang tot informatie waarmee u de relatie met uw klanten kunt verbeteren en onderdeel wordt van hun businessmodel. Zo levert u écht toegevoegde waarde.

Atradius Atrium – de volgende stappen

Wij streven ernaar Atradius Atrium te blijven ontwikkelen. Dit past bij onze filosofie dat het bedrijfsleven nooit stil staat en het daarom belangrijk is sterke en flexibele systemen en processen te ontwikkelen die kunnen meegroeien. Dit betekent dat u binnen afzienbare tijd via Atradius Atrium vorderingen kunt melden en claims kunt indienen.

Inloggen Atradius Atrium

Gerelateerde content

Atradius Insights

In de hedendaagse competitieve zakenwereld is het essentieel om te beschikken over up-to-date gegevens en actuele bedrijfsinformatie.

Collect@Net

Collect@Net is een online platform waarmee onze Collections-klanten toegang krijgen tot onze incasso-expertise en de voortgang van alle incassoactiviteiten kunnen monitoren.

Onderneem met zekerheid met een kredietverzekering

Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van jouw onderneming in gevaar brengen. Sluit vandaag nog een kredietverzerkering af en voorkom slapeloze nachten.

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.