Atradius Nieuwsbrief maart 2016


Trends in Export

 

Bent u als exporteur actief in Europa?

Uitnodiging Trends in Export

Dan heeft u alle reden om 7 april naar Trends in Export 2016 te komen. Wellicht heeft u de uitnodiging al voorbij zien komen. Dit jaar gaan we in op het thema: 'Handel binnen de Europese interne markt'.

Nu Nederland voorzitter is van de EU wil Trends in Export de eigen interne Europese handel eens goed onder de loep nemen.

  • Welke voordelen brengt de EU u als exporteur?
  • Wat zijn de knelpunten?
  • Wat vindt exporterend Nederland van de recente ontwikkelingen?

Benieuwd naar de antwoorden?

pijl

Bekijk het rapport hier
 

 


8 meest belovende landen voor 2016

Welke landen zijn het meest veelbelovend in 2016?

Atradius identificeert de top 8 van meest veelbelovende landen voor zakelijke kansen in 2016.

De economische omstandigheden in opkomende markten zijn verslechterd in 2015, toch zijn er een aantal economieën die tegen de algemene trend ingaan en sterke prestaties laten zien.

Wilt u weten welke landen het meest veelbelovend zijn en in welke branches de meeste groei wordt verwacht?

pijl

Bekijk het rapport hier

 


Ipad discussion

Heeft u onze laatste onderzoeken en rapporten al gelezen?

Zorg dat u altijd op de hoogte bent van de laatste economische en branche gerelateerde informatie. Download gratis onze rapporten.

Klik op 'lees verder' voor onze meest recente publicaties, waaronder:

  • Economische Update maart
  • Market Monitor Bouw
pijl

Klik hier voor alle publicaties

 

Gerelateerde content

Trends in Export 2016

Rapport

Structurele veranderingen in de wereldhandel

De acht meest veelbelovende markten voor 2016

Rapport

Atradius identificeert de top 8 meest veelbelovende markten voor zakelijke kansen in 2016.

Economische Update Juni 2016 | Atradius Nederland

Rapport

De nieuwste uitgave van de (Engelstalige) Economische Update, met daarin een beeld van de huidige wereldwijde economische omgeving en de vooruitzichten door Atradius Economic Research.

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.