Contact

 

Meer weten over de voordelen van mkbZeker?

Maak gebruik van de belbutton of laat je terugbellen via onderstaand terugbelverzoek.
 

 

Bel nu:

Nog geen mkbZeker klant?
+31 (0)20 - 553 31 31
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00

Vragen over limieten, incasso of lopende zaken?
+31 (0)20 - 553 31 33
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00
 

Liever mailen?

online.nl@atradius.com
We reageren binnen 24 uur op je e-mailbericht

 

 

 

 

 

 

 

 

Dynamicline


Veelgestelde vragen?

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld en voorzien van een helder antwoord.*

Wat is kredietverzekering?

Een kredietverzekering is een verzekering die bescherming biedt tegen het risico dat een afnemer geleverde goederen en diensten niet kan betalen binnen de afgesproken termijn of  failliet gaat.

Een kredietverzekering bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. Door juiste en actuele bedrijfsinformatie ben je in staat om de risico’s van jouw klanten op de juiste manier in te schatten. De verzekering biedt je garantie van betaling. Wanneer jouw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incasso gezorgd.

Voor wie is mkbZeker?

Heb je onderstaande vragen met, ja, beantwoord? Dan is mkbZeker dé oplossing voor jouw onderneming tegen niet-betaalde facturen. Zijn er vragen die niet op jouw bedrijf van toepassing zijn? Bekijk dan onze andere oplossingen, we bieden namelijk voor elk type bedrijf en elk type risico een oplossing.

  1. Ben je ondernemer?

  2. Zijn je afnemers bedrijven?

  3. Lever je goederen/diensten op rekening?

  4. Heb je weleens last van onbetaalde facturen?

  5. Heb je geen kredietverzekering?

  6. Is je omzet maximaal 10 miljoen?

Wat zijn de voordelen van kredietverzekering?

✔ Door financieel inzicht in nieuwe en bestaande klanten, kan je veilig en snel op krediet verkopen. Zo kan je de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor blijven.

 

✔ Gedekte vorderingen zijn een veiliger onderpand. Hierdoor kunnen voorwaarden van banken en andere kredietverleners vaak gunstiger worden, aangezien zij ook meer zekerheid krijgen.

 

✔ Wanneer een factuur niet wordt betaald kunt u via onze incassoservice: Atradius Collections, alsnog uw vordering innen. 

 

✔ De schade wordt vergoed als jouw klant niet meer kan betalen. Zo geeft de kredietverzekering je de rust en de ruimte om te werken aan jouw groeiambities.

 

Wat is jullie adres?

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros
Statutaire zetel

David Ricardostraat 1
1066 JS Amsterdam
Postbus 8982
1006 JD Amsterdam

 

 

*De rubriek ‘Veelgestelde vragen mkbZeker’ is slechts bedoeld voor jouw informatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en vervangt niet de polisvoorwaarden. Jouw polis en de daarbij behorende voorwaarden zijn bepalend voor de vaststelling van jouw dekking.