Kredietverzekering voor het MKB

Geen slapeloze nachten meer door onbetaalde facturen!

 

Onderneem met zekerheid - bescherm je bedrijf tegen wanbetaling

Het is een veel voorkomende situatie. De focus ligt in eerste instantie volledig op het binnenhalen van nieuwe klanten of opdrachten. Later kom je erachter dat de klant je facturen niet kan betalen. Dit kan je met een kredietverzekering gemakkelijk voorkomen! Bescherm je bedrijf tegen onbetaalde facturen: nu, al vanaf 100,- per maand.

Dynamicline

Meer informatie? 

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bel mij terug

Met mkbZeker ben je altijd verzekerd van betaling

Heb je zakelijke afnemers? En lever je goederen of diensten op rekening? Dan kan de situatie zich voordoen dat je facturen onbetaald blijven. Door het risico van wanbetaling te minimaliseren, kun je ontspannen zaken blijven doen. Atradius helpt je daarbij met mkbZeker en beschermt als je klant failliet gaat, in surseance van betaling verkeert of binnen zes maanden na de vervaldatum nog steeds niet heeft betaald. Ook ben je beschermd als verdere incassomaatregelen worden afgeraden. Met deze unieke factuurbescherming, speciaal voor MKB ben je dus altijd verzekerd van betaling van al jouw zakelijke klanten. Dit geeft zekerheid en een rustig gevoel.

  • Vaste lage premie

  • Kosteloos incasso mogelijk

  • Verzekerd van betaling

  • Voor bedrijven met een omzet tot 10 miljoen euro

 

klantencheck mkbZeker

Hoe afhankelijk ben jij van jouw grootste klant?

Behoud je groei met Atradius. Doe gratis een kredietwaardigheidscheck en ontdek hoe jouw (potentiële) klanten er financieel voorstaan.

 

Gratis klantencheck

 

Maak in 3 simpele stappen gebruik van mkbZeker

 

Controle debiteur

1. Controle (nieuwe) klant

Stel vast of jouw klant je kan betalen. Dit doe je zelf of via onze specialisten.

Goedkeuring

2. Incasso

Stuur niet betalende klanten door naar ons. Wij voeren incasso op al je zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

Uitbetaling

3. Uitbetaling

Heb je niet volledige betaald gekregen of is je klant failliet, dan vergoeden wij alsnog de openstaande factuur tot 90%*.

*Kijk in de brochure en de algemene voorwaarden van mkbZeker.

Wil je weten of mkbZeker het juiste product is voor jouw bedrijf? 

Wij helpen je graag verder.

Wil je meer weten over mkbZeker of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en helpen je deze optimaal samen te stellen.