Videomateriaal

Bekijk hier onze corporate video, video’s die laten zien hoe kredietverzekering werkt, testimonials van onze klanten en meer.

Hoe werkt een kredietverzekering?

Verzeker het risico dat een van uw afnemers de facturen niet meer kan betalen of failliet gaat. In deze video van Atradius over kredietverzekering wordt precies uitgelegd hoe het werkt.

 

De Atradius Corporate Video

In een wereld waar mondiaal handel wordt gedreven worden risico’s steeds complexer. Wij helpen u deze risico’s te identificeren en ze in evenwicht te brengen met uw kansen – om een perfecte balans te creëren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productvideo mkbZeker

Zijn jouw afnemers bedrijven? Lever je goederen of diensten op rekening? Heb je weleens te maken met onbetaalde facturen en is jouw omzet maximaal 10 miljoen? Dan is een mkbZeker kredietverzekering van Atradius dé oplossing voor jouw onderneming.

 

Productvideo Modula

Bij Atradius weten wij dat jouw bedrijf anders is dan andere, daarom bieden wij Modula: een kredietverzekeringsconcept dat polissen op maat mogelijk maakt. Je kiest dus alleen de bouwstenen die jij nodig hebt. Aan de basisdekking voeg je naar keuze extra modules toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bert Stellinga - Directeur bij Continental Banden Groep - Testimonial

"Wij werken al 40 jaar heel prettig samen met Atradius"

 

 

Gerelateerde content

Atradius in Nederland

Onze lokale aanwezigheid kenmerkt zich door onze bedrijfsgeschiedenis in Nederland, management, strategische prioriteiten en daaruit voortvloeiende lokale producten- en dienstenaanbod.

Atradius Insights

In de hedendaagse competitieve zakenwereld is het essentieel om te beschikken over up-to-date gegevens en actuele bedrijfsinformatie.

Beeldmateriaal

Download beeldmateriaal in hoge resolutie. Voor ons logo in het juiste formaat kunt u contact met ons opnemen.

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.