Videomateriaal

Bekijk hier onze corporate video, video’s die laten zien hoe kredietverzekering werkt, testimonials van onze klanten en meer.

Hoe werkt een kredietverzekering?

Verzeker het risico dat een van uw afnemers de facturen niet meer kan betalen of failliet gaat. In deze video van Atradius over kredietverzekering wordt precies uitgelegd hoe het werkt.

 

De Atradius Corporate Video

In een wereld waar mondiaal handel wordt gedreven worden risico’s steeds complexer. Wij helpen u deze risico’s te identificeren en ze in evenwicht te brengen met uw kansen – om een perfecte balans te creëren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productvideo mkbZeker

Zijn jouw afnemers bedrijven? Lever je goederen of diensten op rekening? Heb je weleens te maken met onbetaalde facturen en is jouw omzet maximaal 10 miljoen? Dan is een mkbZeker kredietverzekering van Atradius dé oplossing voor jouw onderneming.

 

Productvideo Modula

Bij Atradius weten wij dat jouw bedrijf anders is dan andere, daarom bieden wij Modula: een kredietverzekeringsconcept dat polissen op maat mogelijk maakt. Je kiest dus alleen de bouwstenen die jij nodig hebt. Aan de basisdekking voeg je naar keuze extra modules toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bert Stellinga - Directeur bij Continental Banden Groep - Testimonial

"Wij werken al 40 jaar heel prettig samen met Atradius"

 

 

Gerelateerde content

Atradius in Nederland

Onze lokale aanwezigheid kenmerkt zich door onze bedrijfsgeschiedenis in Nederland, management, strategische prioriteiten en daaruit voortvloeiende lokale producten- en dienstenaanbod.

Atradius Insights

In de hedendaagse competitieve zakenwereld is het essentieel om te beschikken over up-to-date gegevens en actuele bedrijfsinformatie.

Beeldmateriaal

Download beeldmateriaal in hoge resolutie. Voor ons logo in het juiste formaat kunt u contact met ons opnemen.