Brancheorganisaties

Branchespecifieke credit management oplossingen voor uw leden

Als brancheorganisatie wilt u uw leden graag iets extra’s bieden. Op credit management niveau kunt u dit samen met Atradius doen door een kredietverzekering en incasso aan te bieden met zeer gunstige voorwaarden.

De voorwaarden van een branchecontract wisselen sterk en worden samen met u afgesproken, afhankelijk van uw wensen en rekening houdend met de algemene voorwaarden en gewoontes van uw branche. Als brancheorganisatie kunt u er verder voor kiezen om dit samen met een door u gekozen assurantietussenpersoon aan te bieden maar de meeste overeenkomsten zijn toegankelijk voor alle met Atradius samenwerkende assurantietussenpersonen.

In de onderstaande opsomming worden de verschillende brancheverenigingen weergegeven waarmee Atradius op dit moment een brancheovereenkomst heeft.

Contractpartner Omschrijving
ABU Algemene Bond Uitzendondernemingen
Floridata Kennis platform voor de sierteelsector
FME-CWM Ondernemersorganisatie voor de technologische industrie
Gemzu Overkoepelende organisatie voor de Nederlandse zuivelgroothandel
Koninklijke HIBIN Brancheorganisatie voor de bouwmaterialenhandel
Koninklijke KVGO Grafimediabranche en andere sectoren binnen de communicatie-industrie
Mevas Assurantiekantoor van en voor leden van de Koninklijke Metaalunie
NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
OnderhoudNL Vereniging van glaszet- en onderhoudsbedrijven
SKB Industriële toeleveranciers aan de bouw en aanverwante branches
KVTL Kredietverzekering Transport en Logistiek is een samenwerking van Transport en Logistiek Nederland (TLN), TVM en Atradius
Techniek Nederland Verzekeringen Van en voor leden (technish dienstverleners, installatiebedrijven en technische detailhandel) van Techniek Nederland
VGB / Vegekom Services Branchevereniging van de groothandel in bloemen en planten

Wilt u weten wat wij precies voor u en uw leden kunnen betekenen? Neem voor kredietverzekering contact op met Norbert Holthaus. Neem voor incasso contact op met Armand Hessels.

Gerelateerde content

Kredietverzekering

Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. Sluit vandaag nog een kredietverzerkering af en voorkom slapeloze nachten.

Zakelijke incassodiensten

Diensten

Onze incassodiensten worden verleend in elk land, elke tijdzone, valuta en taal, ongeacht waar u of uw debiteuren gevestigd zijn.

Collect@Net

Collect@Net is een online platform waarmee onze Collections-klanten toegang krijgen tot onze incasso-expertise en de voortgang van alle incassoactiviteiten kunnen monitoren.