Atradius Flow

Snelle en eenvoudige administratie: beheer uw kredietverzekering in uw eigen boekhoudsysteem


Atradius Flow - Beheer je kredietverzekering

Wat kan Atradius Flow voor u betekenen?

Kredietverzekering rechtstreeks geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Maakt u gebruik van verschillende systemen en bent u veel tijd kwijt aan de handmatige invoer van gegevens? Dan is Atradius Flow dé oplossing. Onze add-on module voor Microsoft Dynamics NAV en Business Central zorgt voor een integratie van uw kredietverzekering in uw eigen boekhoudsysteem. Flow stelt u in staat om uw kredietverzekering binnen uw eigen bekende omgeving te beheren én automatiseert processen. Al uw gegevens zijn altijd up to date en direct voor u beschikbaar. 
 

Dynamicline


Atradius flow

Bespaar tijd, werk efficiënter en minimaliseer het risico op fouten

Download onze gratis brochure en kom achter alle voordelen die Atradius Flow biedt voor uw organisatie.

 


Dynamicline


 

Waarom kiezen voor Atradius Flow?

atradius flow - geautomatiseerd proces
kredietverzekering - cashflow blijft op orde
atradius flow - gemakkelijk en snel

Geautomatiseerd proces

Atradius Flow automatiseert uw belangrijkste dagelijkse creditmanagement processen, waardoor handmatige invoer onnodig is en het risico op fouten vermindert. Werken met Atradius Flow biedt veel efficiëntie voordelen, waardoor u zich kunt focussen op de kerntaken binnen uw onderneming.

 

Inzicht in kredietrisico

Alle informatie van Atradius over uw afnemers is beschikbaar binnen uw eigen boekhoudsysteem. Daardoor biedt Flow een uitgebreid inzicht in uw kredietrisico en kunt u dit eenvoudig binnen uw organisatie delen. Atradius Flow beschikt over alle belangrijke informatie die u nodig heeft om uw kredietrisico te beheren, waar en wanneer u dat nodig heeft.

 

Eenvoudig en snel

Met Atradius Flow beheert uw onderneming nog eenvoudiger en sneller de kredietverzekering. U doet het beheer via een add-on module in uw vertrouwde Microsoft Dynamics NAV of Business Central omgeving, hierdoor is uw organisatie snel gewend aan het werken met Atradius Flow. 

 

 

Hoe werkt het?

U kunt nieuwe klanten aanmaken, uw kredietlimieten beheren en gevallen van wanbetaling indienen. Als nieuwe functie in Atradius Flow hebben we het Actiewerkblad.

Klanten aanmaken

Atradius Flow is verbonden met de wereldwijde debiteuren database van Atradius. Dit betekent dat u snel en eenvoudig uw klant kunt opzoeken in onze database en vervolgens de afnemer kunt aanmaken in uw eigen administratie. Als uw klant al is aangemaakt in Microsoft Dynamics NAV of Business Central, dan kunt u de informatie gebruiken van uw Klantenkaart om de klant op te zoeken en deze vervolgens aanmaken in de Debiteurenkaart.

Kredietlimieten beheren

Het aanvragen van kredietlimieten is een veel gebruikte functie. Daarom hebben wij dit proces voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U kunt uw kredietlimieten direct vanaf uw Debiteurenkaart of Klantenkaart aanvragen. Zodra u het klantnummer aan onze Debiteurenkaart heeft gekoppeld, kunt u het Actiewerkblad gebruiken om snel en eenvoudig uw kredietlimieten te beheren

 

U heeft een volledig overzicht in slechts één scherm van de activiteiten van uw klant binnen de kredietverzekering.

Melden van een betalingsachterstand en overdragen van incasso

De voornaamste reden om een kredietverzekering te nemen is om beschermd te zijn tegen niet-betalende klanten. Wanneer een klant achterstallig is met betalen, meldt u dit heel gemakkelijk bij Atradius. Flow, verzamelt automatisch de openstaande posten van uw klant, zoals facturen, creditnota's, betalingen en tegenvorderingen. U hoeft dit alleen nog maar te controleren, eventueel aan te vullen en vervolgens de zaak met een druk op de knop aan Atradius over te dragen.

Actiewerkblad

Het Actiewerkblad signaleert gebeurtenissen die relevant zijn voor het beheer van uw kredietverzekering en beveelt specifieke acties aan op basis van onze gemeenschappelijke gegevens in uw boekhoudsysteem. Met één klik kunt u gemakkelijk en snel meerdere acties tegelijk uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld in één keer meerdere cases aanmaken voor alle betalingen die achterstallig zijn. Daarnaast signaleert Atradius Flow wanneer u langere tijd niet met een klant heeft gehandeld, waarna u direct het kredietlimiet kan stopzetten. Wel zo efficiënt én het bespaart kredietlimiet kosten.


Dynamicline

Wilt u vandaag nog tijd besparen op uw werkprocessen? 

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over Flow of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en helpen u deze optimaal samen te stellen.

Neem contact op

 

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.