16 maart 2020 - Atradius en het coronavirus

Het coronavirus (officieel COVID-19) begint de wereld om ons heen behoorlijk te ontwrichten.

 

Gezondheid en veiligheid staat boven alles en wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om klanten, partners, medewerkers en bezoekers te beschermen om verdere verspreiding tegen te gaan. In lijn met de adviezen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM, hebben wij besloten om:

  • Onze medewerkers, op enkele na, vanuit huis te laten werken. Uiteraard zijn zij via telefoon en e-mail bereikbaar;
  • Bezoekers verwelkomen wij niet meer op kantoor. Heeft u binnenkort een afspraak met een van onze medewerkers, dan wordt er contact met u opgenomen om te bespreken of deze fysiek door gaat of telefonisch kan;
  • Al onze interne- en externe evenementen (zoals “Trends in Export”) hebben wij verplaatst. Wel is er een mogelijkheid om het “Trends in Export” event bij te wonen middels een webinar. In dit webinar wordt o.a. besproken welke impact het coronavirus heeft op de gehele exportsector.


Atradius blijft tot 6 april op deze wijze werken. Uiteraard blijven alle werkzaamheden gewoon door gaan zoals u van ons gewend bent en om de service naar u te waarborgen zijn een aantal medewerkers aanwezig op kantoor.

Atradius volgt de ontwikkelingen op de voet en wij houden u uiteraard op de hoogte, want ook in moeilijke tijden staan we voor u klaar. Heeft u vragen over uw export of feedback hoe wij u in deze tijd het beste van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact op met uw tussenpersoon, accountmanager of de customer service desk.