Trends in Export 2021 - Here we go again!

In een oogopslag

Trends in Export logo

Datum/Tijd:

07 okt 2021

Locatie:

Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Graag inschrijven voor:

07 okt 2021

Omschrijving

Het onderzoek Trends in Export is een gezamenlijk initiatief van Atradius en evofenedex dat sinds 1998 jaarlijks wordt uitgevoerd onder 4.000 exporteurs.

Contact

Het onderzoek Trends in Export is een gezamenlijk initiatief van evofenedex en Atradius dat sinds 1998 jaarlijks wordt uitgevoerd onder 4.000 exporteurs. Al meer dan 15 jaar brengt  het onderzoek de trends, ontwikkelingen en verwachtingen van de Nederlandse exporteurs in kaart.

Bent u geinteresseerd?

pijl  Bekijk hier de website


Onderneemt u internationaal? Dan mag u de live editie van Trends in Export, op dinsdag 7 oktober 2021 niet missen! De afgelopen twee edities van Trends in Export konden, wegens de coronapandemie, niet in de Johan Cruijff ArenA plaatsvinden. In plaats daarvan hebben wij interactieve webinars georganiseerd waarin Tom Kaars-Sijpesteijn, directeur van Atradius en Bart Jan Koopman, directeur van evofenedex live de resultaten van het onderzoek presenteerden.

Trends in Export Martine

 

 

 

 

 

 

De 24ste editie van het event kunnen wij weer live naar de ArenA brengen, deze dag staat dan ook in het teken van netwerken en nieuwe kansen na een uitdagende periode. Langzaam werken Nederlandse handels- en productiebedrijven toe naar een succesvolle bedrijfsvoering in ‘het Nieuwe Normaal’. Nieuwe bedrijfsprotocollen, verschillen in wet- en regelgeving tussen landen, en medewerkers scherp houden op de regels zijn voor iedere ondernemer een uitdaging. Hoe gaat u als bedrijf verder tijdens, en na de coronacrisis?

Wat u kan verwachten van deze dag? Bekijk het programma

Deze dag is kosteloos maar vol = vol, dus meld u snel aan

 

Ik meld mij hier aan

Disclaimer

De informatie in dit document wordt uitsluitend ter algemene informatie verstrekt en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De toepasselijke voorwaarden zijn te vinden in de polis of de betreffende product- of dienstverleningsovereenkomst. Niets in dit document mag worden opgevat als strekkende tot enigerlei recht, verplichting, verantwoordelijkheid of advies aan de zijde van Atradius, en derhalve ook niet tot enigerlei verplichting tot het uitvoeren van due diligence op afnemers of ten behoeve van uzelf. Indien Atradius due diligence op een afnemer uitvoert, gebeurt dit ten behoeve van haar eigen acceptatiedoeleinden en niet ten behoeve van de verzekeringsnemer of enige andere persoon. Daarnaast zijn noch Atradius noch enige aan haar verbonden ondernemingen, deelnemingen of dochterondernemingen aansprakelijk voor welke directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.