Werken bij Atradius Nederland

Daag jezelf uit

Werken bij Atradius

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Daarom kun jij jezelf bij Atradius continu ontwikkelen. Wij bieden veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen de gehele (internationale) organisatie.

Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen Atradius hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Onze medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en gastvrij, zowel naar de klant als onder elkaar. Zo zijn er regelmatig sociale events en mogelijkheden om deel te nemen aan sportactiviteiten met collega's. Atradius zou niet zo'n succesvolle organisatie zijn zonder haar medewerkers!

Atradius biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van kredietverzekering tot incasso via strategische aanwezigheid in 50 landen. Atradius heeft toegang tot kredietinformatie over 200 miljoen bedrijven wereldwijd. De producten van Atradius op het gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso helpen bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico's die verbonden zijn aan de verkoop van producten en diensten op krediet. Alle informatie over Atradius, haar producten en haar medewerkers vind je hier

Carrièreontwikkeling

Medewerkers hebben de mogelijkheid hun eigen carrièreontwikkeling te bepalen, Atradius biedt daarvoor de opleidingsmogelijkheden en ondersteuning. Binnen Atradius hebben wij onze eigen Academy waar diverse opleidingen worden aangeboden. Deze variëren van een of meerdaagse opleidingen in klassikaal verband, tot diverse interne en externe e-learning modules die je vanachter je laptop op het werk of thuis kunt doen. Het aanbod varieert van modules ter verbreding van je kennis over kredietverzekering tot trainingen op het gebied van hard- en soft skills zoals communicatie, teamwerk en timemanagement. Verder zijn er diverse leiderschapsprogramma’s die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en het voorbereiden op of verbeteren van managementvaardigheden en leiderschap.

Werk-privé balans

Bij Atradius is de mentale fitheid van onze medewerkers en de werk-privé balans heel belangrijk. We bieden alle medewerkers veel persoonlijke vrijheid in flexibele- of op vertrouwen gebaseerde werktijdmodellen. Bij Atradius heb je de mogelijkheid om hybride te werken, je kunt dus zowel vanuit huis als op kantoor werken. Op deze manier kun jij je privéleven goed combineren met je werkzame leven. Atradius gelooft dat hybride werken bijdraagt aan het optimaliseren van de teamprestaties, zorgt voor resultaatgerichtheid en het efficiënt gebruik maken van tijd en meetings. Hybride werken zorgt dus voor uitstekende resultaten en gezonde medewerkers.

"Atradius geeft mij een dynamische werkomgeving en een continue uitdaging in mijn vakgebied."

Herbert Kerkhoff - Senior Online Marketeer bij Atradius Nederland

Waarom werken bij Atradius?

Internationale cultuur
Wij hebben kantoren in 54 landen. Jij werkt iedere dag samen met internationale collega's.
World-class Workplace Award
Sluit jij je ook aan in onze prijswinnende werkomgeving?
Continu leren en ontwikkelen
Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Jij bepaalt jouw eigen groeipad.

Meld je nu aan voor een job alert

Notify me daily / weekly about new job opportunities
Register for job agent
Als Underwriter beheer ik kredietrisico's op afnemers. Dit doe ik in een internationale en dynamische omgeving waarbij actualiteit een grote rol speelt in mijn dagelijkse werkzaamheden.
Ferdi Bülbül
Underwriter

Volg onze socials

Neem nu een kijkje bij Atradius