Atradius Nieuwsflits nr. 3 2018

Geachte relatie,

Wij werken hard aan de verdere ontwikkeling van onze online dienstverlening aan u.

Serv@Net zal op korte termijn dan ook vervangen worden door Atradius Atrium. Veel van de functionaliteiten binnen Serv@Net zijn inmiddels overgezet naar Atrium. Voor de overige functionaliteiten kunt u Serv@Net nog wel bereiken, maar dan alleen via Atrium.

Indien u gewend bent om rechtstreeks in te loggen op Serv@Net wordt u vanaf 29 april a.s. automatisch doorgeleid naar Atrium.  

Vanaf heden kunt u zowel een lijst van uw limieten of limietaanvragen exporteren naar Excel als limietenlijsten uit Excel importeren naar Atrium. Denk aan het in één keer uploaden van een Excellijst met te vervallen limieten, nieuwe limietaanvragen,  limietverhogingen  of –verlagingen. Log in op Atrium en lees onder Updates “Berichten en evenementen” meer hierover en over andere verbeteringen.

Wij hopen dat u deze nieuwe functionaliteiten handig vindt. Uw feedback is altijd zeer welkom!

Heeft u vragen, neem dan contact op met uw accountmanager of onze customer service via 020-5533355 of customerservice.nl@atradius.com.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. 
 

Met vriendelijke groet,

Tom Kaars Sijpesteijn
 

Dynamicline

Gerelateerde content

Veelbelovende opkomende markten voor 2018

Rapport

Het economisch herstel van opkomende markten zal in 2018 naar verwachting verder aan kracht winnen.

Market Monitor Bouw Frankrijk 2018

Rapport

Verwacht wordt dat de bouwactiviteiten in 2018 vertragen tot 2,4%, doordat het effect van de belastingvrijstellingen uitgewerkt zal raken.

APAC Landenrapport Thailand 2018

Rapport

Voor 2018 wordt verwacht dat de bbp-groei licht zal versnellen tot 3,8%. De economische groei zal opnieuw gedragen worden door overheidsinvesteringen in infrastructuur en een exportsector.

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.