Atradius Nieuwsbrief februari 2016

Servnet Nieuwsbrief

Nieuw: Alert in Serv@Net bij verruiming van de dekking

Online Services

Per 1 februari 2016 wordt er in Serv@Net een nieuwe functie voor uw klanten aangeboden. Uw klanten krijgen een alert wanneer verruiming van de dekking mogelijk is.

Dat houdt in: op het moment dat uw klant een lopende negatieve toetsing, 0-limiet of lager vastgestelde limiet heeft op een afnemer en er is een mogelijkheid om deze dekking te verruimen, dan krijgt uw klant vanaf nu automatisch een alert via Serv@Net. Uw klant kan direct doorklikken naar het limietaanvraagscherm waar de verhoging direct aangevraagd kan worden. Zo heeft uw klant altijd optimale dekking!

Kijk voor meer informatie op Serv@Net of neem contact op met onze Customer Service via
020 553 3355.

 

 


Pointing at a tablet

Heeft u onze laatste onderzoeken en rapporten al gelezen?

Mediatheek


Met onze rapporten bent u altijd op de hoogte van de laatste economische en branche gerelateerde informatie.

Bekijk alle relevante publicaties, waaronder:
  • Landenrapporten Azië-Pacific
  • Opkomende markten kwetsbaar voor renteverhoging VS
pijl

Lees meer...

 

Gerelateerde content

Landenrapport China

Rapport

De economische groeivertraging van China is in 2015 nog versterkt. Dit vertaalt zich in een groeiprognose voor het bbp van 6,3%.

Landenrapport Japan

Rapport

In 2014 kromp het bbp licht (met 0,1%), vooral door een terugval van 1,0% in de particuliere consumptie, die ongeveer 60% van de Japanse economie vertegenwoordigt.

Opkomende markten kwetsbaar voor renteverhoging VS

Rapport

Opkomende markten kwetsbaar voor renteverhoging VS

Disclaimer

Elke publicatie die beschikbaar is op of vanaf onze websites, zoals, maar niet beperkt tot webpagina's, rapporten, artikelen, publicaties, tips en nuttige content, blogs, infographics, video's (hierna ‘Publicatie’) wordt louter ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als beleggingsadvies, juridisch advies of enige aanbeveling aan de lezer(s) met betrekking tot specifieke transacties, investeringen of strategieën. Lezers zijn zelf verantwoordelijk voor het nemen van commerciële en andere beslissingen omtrent de verstrekte informatie. Hoewel Atradius al het noodzakelijke heeft gedaan om te verzekeren dat de informatie in enige Publicatie verkregen is van betrouwbare bronnen, kan Atradius niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of omissies, of voor de resultaten verkregen door gebruik van deze informatie. Alle informatie in enige Publicatie wordt gegeven ‘zoals ze is’, zonder garantie op volledigheid, accuraatheid, tijdsgebondenheid, of op de resultaten verkregen door gebruik van de publicatie, en zonder garantie van enige soort, uitdrukkelijk of geïmpliceerd. In geen geval zal Atradius, haar gerelateerde partners of corporaties, of de partners, agenten of werknemers hiervan verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige genomen beslissing of actie die zij zouden nemen op basis van de in enige Publicatie verstrekte informatie, of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, omzetverlies of gevolgschade, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs wanneer de lezer in kennis is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.